En rubrik.

Ja nu har Åsa än en gång pushat mig till att skriva lite här.. tur att jag har åsa annars skulle det itne bli mycket skrivet på denna sida... Egentligen har jag väldigt mycket att berätta men jag orkar helt enkelt inte skriva ner allt det skulle ta så lång tid liksom. Jag har iaf jobbat 1 ½ vecka nu bara 6 veckor kvar.. Men det funkar faktiskt väldigt bra än så länge.. Bara jag slipper de där med ansvara för massa saker så kommer allt gå bra.. Sen har jag ju min hero Mogge som räddar upp situationen varje gång jag misslyckas med något, utan honom hade det nog inte gått så bra för mig alls och det hade nog inte varit ens hälften så kul heller :D Nu har jag en hel helg ledig så det är inte förrän måndag 15.30 som jag behöver infinna mig där igen.


Ps. Åsa håll koll på vattentemperaturen i oxviken och Micken jag väntar fortfarande på vår mini-golf runda bara att ringa när du har lite space i kalenderna ;)

Sunny Sunday.

Oj vad härligt det har varit idag, solen sken blåblå himmel sen var det ju ungefär 30 grader i skuggan. Hoppas det är bra i bulgarien också :) INte en ultimat dag för att åka bli till malmö kanske. Aja, Sommarsommarsommar två veckor kvar nu måste anstänga mig det sista nu. Känns inge kul att måsta sitta inne om det ska vara så här bra fint väder ute liksom, men man får väl hoppas att det håller i sig åt minstone de första två veckorna sen kan det gärna få regna fram till v 29 för då måste det vara strålande sol, iaf i skåne. :) Sen kan det börja regna igen för all del bara jag slipper det :)

Varit i muggärdsvik och inspekterat sommarstuga, rätt nice med högt i tak och en enorm kristallkrona :D Trevligt med en egen strand också ;)

9augusti är bokat hoppas det inte blir någon change på det.

Det blåser utanför mitt lilla fönster, varma sommarnattsvindar härligt härligt, skulle varit lov så man kunde varit ute på midnattspromenad i blåsten.


image57


Snoopdogg/Sensualseduction

RSS 2.0