Snart.

Imorgon åker jag till fjällen med familjen ett tag, de blir bra nice att åka skidor igen :D

image25


Jag tycker iaf att det mesta kring det där känns ganska skumt..

Du har så rätt Kik.

Jag blir bara så förbannad.. gaaaah!

*FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD FÖRBANNAD*

...så nu känns det mkt bättre redan.

Juldagen.

Denna dag måste vara den tråkigaste, finns inget att göra.. Jag har iaf varit duktig idag inte lika duktig som Sändry men nästan, jag var iaf ute och sprang förut.. Väldigt kallt och jobbigt, länge sen jag sprang men ja måste väl försöka nu lite innan Falun ;) På lördag åker jag till fjällen, peppa peppa peppa!

För alla som undrar vad Johanna fick i julklapp så var det:
Nordica Olympia GTS X4
Clinique high impact mascara
Glasfiberfil
Alla var där av Lauren Weisberger
Choklad a lá Merci
Underkläder
Presentkort SF
Smycken
Bodyshop presentkit
Pengar...

Kan vara något jag glömt men det tror jag inte iaf. Hoppas du fick något minst lika bra som jag fick


Jul jul strålande jul.

Nu har julen varit för det här året, men egentligen så kände jag ingen riktigt julstämmning måste väl ha varit för att det är en sån katastrof här hemma. Iaf så fick man ju i sig julmaten, chokladen och man fick sina julklappar och sen så var det väl klart. Missade tomtens julverkstad vilket var lite tråkigt men men..

image45

Dreambox.

Pap har köpt en dreambox så nu har vi många fler kanaler att välja på än tidigare, nödvändigt lr inte kan man ju fråga sig.. Känner en stark längtan att resa någonstans, dock vet jag inte vart jag vill. Frankrike kanske?

image44


Jullov (lr är det särskrivning som gäller?)

Nu är det officiellt (vilket var ett väldigt svårstavat ord) jullov. Det känns rätt skönt fast man måste väl plugga lite iaf.. Iaf så skulle jag ju åka på avslutning imorse, nja det gick ju inte ens lite bra. Vaknade rätt tidigt och kände mig väldigt avslappnad för jag hade ju så gott om tid, men tiden gick och jag segade på å vips var klockan 10 shit springa till bussen nu då men då var det så sjukt halt höll på att bryta både det ena och det andra. Så när jag väl kom till Vivsta efter min promenad så var klockan 5 i halv 11när jag insåg att jag behövde pengar. Så in på Lidl för att få höra att det inte går att ta ut pengar där ( det går överallt men inte på lidl, fuck them). Sen jäkta till busshållplatsen där jag fick stå och frysa för bussen som skulle gått halv kom inte förrän kvart i vilket i sin tur gjorde att vi kom försent och fick springa för att inte bli utlåsta från den fantastiska showen. Jag fick uppfattningen om att den var väldigt svårförstålig om man inte går estet, för alla satt knäppt tysta utom esteterna som asgarvade sig igenom den. Jag förstår fortfarande inte vad som var kul. Jaja det var det för nu orkar jag inte skriva något mer just nu.

Shoopshoop.

Nu ska jag snart iväg på julavslutning på skolan, det känns segt men eftersom jag missade lucia så känner ja väl att jag måste göra ett försök idag ;) Up up and away...

Ojojoj.

Ja måste bara säga att Magnus Betnér är så jävla kung, han är bara bäst helt enkelt. Iaf så såg jag "Magnus Betnér - Inget är heligt" idag/ikväll. Missade du det råder jag dig att se reprisen imorn (23.50 kanal5) lr ladda hem dn.

image43



Inte bra.

Jag har fått nån sorts oc förbannelsen och kan inte sluta titta på denna fantastiska serie. Det är inte så bra. JA jag tror jag måste köpa dvdboxen någon dag. Men nu ska jag försöka sova, och om jag inte lyckas kanske du får ännu ett nattligt sms :)

image42


Your faith was strong

JeffBuckley/Hallelujah

Well I've heard there was a secret chord
That David played, and he pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?
Well, it goes like this, the fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well your faith was strong, but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty in the moonlight overthrew you
And she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne, and she cut your hair
And from your lips you drew the hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor, you know,
I used to live alone before I knew you
And I've seen your flag on the marble arch
And love is not a victory march
It's a cold, it's a broken hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me, do you?
I remember when I moved in you
And the Holy Dove was moving too
And every breath we drew was hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah

Maybe there is a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew you
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah

Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah.

Tråkigt.

Det är tråkigt att vara sjuk, det är verkligen jätte tråkigt. Jag saknar Åwsa. Och sandra. Gud vad jag har tråkigt, måste bli frisk tills imorn. Jag har väldigt konstiga drömmar nu för tiden, inatt var jag ute och körde med brorsans skrotbil, det måste vara något sorts tecken. För övrigt är Kenzas blogg bra, den är nästan övernaturligt bra. Men nu ska jag väl fortsätta tråka en stund till..

image4

Happhapp

Nu är det iaf så att jag ska till fjällen på nyår :D Dock inte samma ställe som sandra :/ men jag tror det blir rätt nice med lite skidåkning ;)

Jag har haft många drömmar om dig senaste tiden, varför vet jag inte, vi känner ju knappt varandra trots att du en gång var min bästa vän. Saknaden är väl större än jag vill erkänna för mig själv och trots det vågar jag inte släppa dig närmare. Du är som en vante, du behövs och utan dig känns det så hårt och kallt. Jag hoppas och vill att vi ska kunna reda upp det här för du ligger väldigt nära mitt hjärta trots att du inte vet om det...

image41

Funäsdalen                  

Jul.

Snart är det jul som sagt, så därför är det nästan som en självklarhet att jag måste bli sjuk , känner för att dra en enorm suck men jag låter bli. Nice väder har det ju varit i helgen iaf. Har varit på julmarknad i H-sand idag, de va mys fast väldigt mkt folk :s aja nu har jag iaf ändrat om lite här på bloggen ;)
Nu ska jag sova och se om jag råkar bli frisk.
cen.

Åwsa.

Vart är du när jag som bäst behöver dig? Ja har liksom aldrig så mycket att säga här, ganska värdelöst egentligen men det får man väl ta då. Snart ska iaf snön smälta bort är det sagt ja vet itne om ja vill tro på det men det kanske är sant, iaf så vill jag åka skidor :D

Snart är det helg, jag brukar gilla helger fast ibland kan det vara mycket att göra.  Men nu ska jag skriva klart texten om träskulpturerna till morgondagen, pusshej...

RSS 2.0