Latast.

Less på det mesta, ont i hela kroppen, skoltrött och allmänt uttråkad.

Dagen började inte bra, missade vantarna frös sönder mina fingrar, poliser överallt gjorde ju inte saken spec mkt bättre.. Försenad till skolan, efter möte med Mats och Lena så det blev Bild 150p tillslut. Dagen blev något bättre när David satt och sjöng, man blir alltid lite glad när man ser sånt inte för att han kan sjunga men det gör inget. Sen behövdes info om yttrandefrihet från Jenny, hon var grymt sur så Åsa fick leta om sin info sj.. Lastbilar, intressant :) Sen kom Leifie och förpestade min tillvaro runt halv 4 sådär, mitt fel att alla andra är så jävla koncentrerade och inte jag? Nu har jag fått ont i halsen igen, pissigt! Stressa hem och fixa mat städa osv osv. Verkligen en kanon dag idag...

image31

...Imorn blir det en bättre dag.



Alla utom Sandra.

Ja precis så är det, alla är kär i Anton utom sandra och jag själv är mest kär i honom enligt henne.. fast då har vi ju även Åsa som är gudomligt kär. Fast det är nog bara när hon inte kan få upp sitt skåp, det brukar nämligen fastna ibland så att det varken går att få upp eller igen..

Jag ska skriva ett opinionsbildande tal för att övertyga min publik och ha många starka argument. Jag är inte så bra på det där med att argumentera för en publik det är ju så att jag knappt orkar prata för en större grupp, det känns ju bara jobbigt och obekvämt.

Snart är det helg igen.

¤ Jag är så trött och har så mkt att göra att jag knappt hinner med att leva...

¤ 4 veckor och 3 dagar sen åker jag :)

¤ Den som kan hjälpa mig förstå det amerikanska politiska systemet kan ju slå en signal.

¤ Hinner man bild 150p på 2år?

¤ Grymt av dig Magnus SvenssonPääjärvi!

¤ Blåmärken, autch!

Sko-o-holist.




image30


Ett nytt par skor får kvinnor att må bra och de varar längre än en chokladkaka.
Glöm den gamla grejen att du ska unna dig godis på helgen.
Kvinnor som vill må bra snabbt går och köper skor.





RSS 2.0